Important de știut:
Jocul este conceput pentru copii cu vârste cuprinse între 9-13 ani. Timp de 6 săptămâni copiii vor primi probleme de rezolvat legate de educația ecologică. Scopul jocului este apropierea copiilor de natură și prin rezolvarea problemelor și diferitelor provocări să învețe cât mai mult despre mediul înconjurător, să conștientizeze importanța protecției naturii.
Platforma de joc este concepută pentru maximum 500 de jucători. După înregistrarea numărului maxim de copii, sistemul online se blochează automat. După evaluarea rezolvărilor încărcate pe platformă, numărul jucătorilor scade astfel încât aproximativ 70-80 de copii vor ajunge la nivelul III. Punctajul obținut va fi publicat pe site în câteva zile după sosirea rezolvărilor.

Jocul are trei nivele:
I. Probleme legate de cunoaștere și protecție a mediului înconjurător. Data limită pentru trimiterea rezolvărilor este 11 mai.
II. Probleme tip creație – gospodărire, data limită: 4 iunie.
III. Nivelul supraviețuitor: activități ecvestre de 5 zile în diferite centre de echitație ale județului Harghita.

Pentru a obține cât mai multe puncte două lucruri sunt esențiale: creativitatea și timpul. Jucătorii vor ști câte puncte au obținut și clasamentul actual.
EVALUAREA

Punctajul va fi acordat de o comisie de evaluare. Creativitatea și data trimiterii rezolvării problemei sunt importante în procesul de evaluare. În cazul în care scorul este foarte strâns, jucătorii pot primi sarcini suplimentare pentru a putea lua decizia corectă.

PREMIUL

Premiul propriu-zis este participarea la activitățile ecvestre cu o durată de 5 zile și obținerea titlului Ucenicul Cunoașterii. Fiecare jucător va primi o diplomă de participare. În cazul întâmpinării unor dificultăți ne puteți scrie la adresa office@erdeiiskola.ro și încercăm să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Haideți să descoperim împreună minunile naturii! Distracție plăcută!

Echipa de proiect

Centrele de echitație la care se vor desfășura activitățile nivelului III:
1. Sopárkút, Băile Homorod
2. Transilio, Siculeni
3. Dobos, Cioboteni
4. Száguldó, Tușnad Nou
5. Zarándok, Dârjiu
6. Lófő, Corund
7. Állatbarát, Gheorgheni
8. Equi Transylvania, Chedia Mică