Hasznos tudnivalók:
A játékba 9-13 év közötti gyerekek jelentkezhetnek. A játék során hat héten keresztül olyan feladatok lesznek, amelyek a környezettudatosság, a környezeti nevelési témába vezetik be őket. Játékunk célja, hogy a gyerekek játék közben minél inkább rácsodálkozzanak a környezetükre, tudják megbecsülni és értékelni azt, vigyázni rá a maguk módján.

Amire figyelni kell !!!
1. Regisztráció után a játékosnak figyelnie kell saját fiókját és a beérkező feladatokat időben teljesíteni! Fontos tudni, hogy a következő fokozatra azok mennek tovább, akik a legtöbb pontot szerezték meg a legrövidebb idő alatt.

2. A játék három fokozatból áll:
I: Segítő-védő környezetismereti feladatok . Ezeket legkésőbb május 11-ig kell beküldeni.
II. Létrehozó-gazdálkodó feladatok. Ezeket legkésőbb június 4-ig kell beküldeni.
III. Túlélő fokozat: 5 napos lovas foglalkozás Hargita megye különböző településein.
Maximum 500 főt tudunk fogadni. Az 500. regisztráló után a rendszer automatikusan lezárul. Mindenik fokozat után csökkenteni fogjuk a létszámot. A 3. fokozatig csak 70-80 fő juthat tovább. Az aktuális állásról a feltöltött feladatot követő néhány napon belől érkezik a visszajelzés.

Mindenik fokozat után azok mennek tovább, akik a legrövidebb idő alatt a legtöbb pontot megszerezték.

A feladatok megoldása a játék teljesítéséhez kötelező!

A játék teljesítéséhez összesen 18 feladatot kell megoldani. A feladatok a Feladatok menüpontban találhatóak. Hetente három feladatot töltünk fel 2021. április 11-e és 2021. június 4-e között (minden harmadik hét után van egy hét az elbírálásra). Az első két fokozat továbbjutói teljesíthetik a harmadik fokozat feladatait. A játék június 25-én zárul. Akik mindhárom fokozat minden feladatát teljesítették a Tudó Tanoncok Kitüntetésében részesülnek. A játékos saját profiljára töltheti fel a megoldásait vagy fotó csatolásával vagy a dokumentum mező kitöltésével. A Beküldés gombra kattintva véglegesíti a feltöltötteket. A feltöltött megoldások már nem módosíthatóak.

A játékos mindig látni fogja, hogy a beküldött feladat mikor lett elbírálva és arra hány pontot szerzett. A mezőny állásáról időszakonként küldünk tájékoztatót!
ELBÍRÁLÁS
A nyerteseket egy szakmai zsűri pontozza. Fontos szempont a feladatok ötletessége és a beküldött feladat ideje. Amennyiben a zsűri több, hasonlóan kiemelkedő minőségű játékost lát, a játékosok plusz feladatot kaphatnak, hogy eldőljön kik jutnak tovább.

NYEREMÉNY
A nyeremény tulajdonképpen az 5 napos lovasfoglalkozás lesz, illetve ezt bezárólag a kitüntetés megszerzése.

Minden velünk játszó Játékos oklevelet kap!
Ha a játékban nehézségek adódnak az office@erdeiiskola.ro email címre elküldött levél megválaszolásával örömmel állunk a Játékosok rendelkezésére!

Fedezzük fel együtt környezetünk csodáit!
Jó játékot kívánunk!

A Tanoncképző csapata

A lovasközpontok:
1. Sopárkút Lovarda, Homoródfürdő
2. Transilio Lovasudvar, Madéfalva
3. Dobos Lovastanya, Csobotfalva
4. Száguldó Egyesület, Újtusnád
5. Zarándok Nyargaló Lovasközpont, Székelyderzs
6. Lófő Lovasudvar, Kalonda tető-Korond
7. Állatbarát Lovaskert, Gyergyószentmiklós
8. Equi Transylvania, Kiskede